Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 01jan

    Vandaag konden we lekker uitslapen tot ongeveer 9 uur. Christian had te horen gekregen dat we hem niet eerder dan 9 uur uit zijn bed wilden hebben. Dus toen hij om 4 minuten voor negen hoorde dat pappa wakker was, kwam hij snel naar ons toe met de woorden, “goeiemorgen, sorry dat ik iets eerder dan 9 uur mijn bed uit ben”. Maar ja die jongen was al om 8.30 uur wakker, dus uiteraard had hij netjes liggen wachten.

    Niet lang daarna werd Anthonie ook wakker en hebben we via Skype nog even contact gehad met één van de opa’s en oma’s. Daarna kregen we een sms’je van Cor die zich afvroeg of we zin hadden om iets leuks te gaan doen op zeer waarschijnlijk de laatste echt warme dag. Uiteraard hadden we daar wel zin en en omdat daardoor de dag toch iets anders verliep dan onze planning was, moesten we onze fans nog maar even teleurstellen. Zij moesten nog maar een dagje langer op onze verhalen wachten.

    Eerst hebben wij Cor en Karin meegenomen naar “ons” Waffle House waar El blij was om te zien dat we nog meer “family” meenamen om bij hen te komen eten. Na het eten en enig overleg besloten we naar Winter Park te gaan voor het tochtje met de boot. Dat leek ons erg lekker met het zonnetje en de temperatuur die het op dat moment was.

     

     

    Bij de boot aangekomen, bleek dat we even moesten wachten tot 16.00 uur omdat er op de boot eerder geen plek was. Dat gaf ons mooi de gelegenheid om het stadje te bekijken. Uiteraard had vooral Starbucks onze aandacht.

    Tegen de tijd dat we aan boord van de boot konden gaan, was het zonnetje helaas achter de wolken verdwenen. Maar dat maakte de boottocht er niet minder om. Het is een boottocht over 3 meren langs heel veel mooie en grote huizen, waarbij de “kapitein” van het schip heel veel verteld heeft over de mensen en de geschiedenis. Zo is er een huis van een man uit New York. Die man wilde heel graag in Winter Park wonen omdat hij dat mooier vond dan New York. Zijn vrouw wilde het huis in New York niet missen. Dus haar man heeft hun huis laten nabouwen in Winter Park en zo verhuisde zijn vrouw met hem mee.

    Het was een heerlijke boottocht langs mooie optrekjes en langs mooie bomen. Je kunt er even tot rust komen en even iets heel anders ziet dan steeds maar weer Disney en alle drukte eromheen. Het is een half uurtje rijden van Orlando en je hebt het idee dat je in een hele andere omgeving bent. Er stonden een paar optrekjes te koop, maar wij zijn er nog niet uit welke we willen hebben.

    Om 17.00 uur waren we weer terug en toen zijn we naar t.g.i. Friday’s gereden langs de US 192 en slechts een kwartiertje rijden van ons appartement. Ook dit restaurant was bij ons onbekend, maar is zeker toegevoegd aan de lijst met restaurants waar we nog wel eens willen eten. Onderweg naar het restaurant even langs Starbucks gegaan.

    Na het eten zijn we nog even met Cor en Karin meegereden. Morgen moeten zij weer verhuizen en Cor heeft gevraagd of Jeroen wil helpen met het sjouwen van een zware kist. Dus het leek ons verstandig dat wij wel even konden zien waar zij nu zitten zodat wij morgen niet hoeven te zoeken.

    Na nog even wat gedronken en gezellig gebabbeld te hebben was het tijd om naar ons appartement terug te gaan. Christian was al bij Cor en Karin op de bank in slaap gevallen en Anthonie zag er ook naar uit dat Klaas Vaak al stond te wachten.

    En zo kwam er, uiteraard pas nadat de blog was bijgewerkt, weer een eind aan een gezellige warme vakantiedag.

    Geschreven door admin @ 22:52

7 Reacties

WP_Cloudy
  • dannielle, mike & britt zegt:

    Happy new year!!!
    En geniet nog even van jullie vakantie.
    Wat een uiteenlopende temperaturen zeg op het weermetertje, vandaag max.8 graden en vrijdag weer 19.

    Nou geniet in ieder geval.

    Groetjes van ons drietjes

  • Saskia zegt:

    Lijkt me een leuke aanrader zo’n boottocht en wat een enorme huizen zeg!!Kan me voorstellen dat jullie er even over moeten nadenken hahaha.
    Geniet maar van het lekkere weer want hier is het volop herfst, je waait weg buiten.
    Have Fun!!
    Saskia

  • Maggie Mac zegt:

    Happy new year!!! Geniet van het mooie weer daar hier is het lekker aan het stormen en regenen… jeee 🙁

    Have fun nog de laatste dagen!! Geniet lekker en kun je geen waffel meenemen?? Word er nieuwsgierig van, hihi 😉

  • (O)maagnes zegt:

    ja mm TGI vinden wij ook erg lekker en niet te duur, dus als hij ergens is gaan we er altijd eten.En de boottocht ook weer toegevoegd op ons to do ;lijstje, 2 weken gaat vlg mij niet genoeg zijn… haha

  • 'Frans en Lous zegt:

    Leuk zo’n boottochtje en een paar kleine huisjes aan het meer……….
    Geniet maar lekker van het zonnige weer, storm en regen is ook niet alles. Veel plezier.

  • 2theUSA zegt:

    Ben weer helemaal bijgelegen, wat een heerlijke tijd hebben jullie in Florida. Ik had jullie verslag tot nu toe helemaal gemist, terwijl ik wel als volger was aangemeld. Enjoy, Groet Christa

  • teleton zegt:

    Nou, het nieuwe jaar met een goeie daad begonnen! ’t Is wat als je met Cor z’n kist moet lopen sjouwen……;-)Gelukkig is het niet meer zo benauwd. Leuk tochtje, niet naar Winterpark?

Plaats een bericht