Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 02jan

    Vandaag een rustig dagje gepland. Cor en Karin moesten hun appartement verlaten en moesten hierbij een zware kist zonder lift naar beneden zien te krijgen. Cor had gevraagd of Jeroen hem wilde helpen en uiteraard deed Jeroen dat. Daarna even langs het Welcome Center om te kijken of het volgende appartement al gereed was.

    Dit bleek niet het geval te zijn, dus besloten Cor en Karin met ons mee te gaan winkelen. De zon scheen lekker en het was warmer dan verwacht, dus een ideale dag om lekker te shoppen.

    Nadat zij eerst alle koffers uit de auto hadden gehaald, zijn we naar Lake Buena Vista gereden. We moesten eerst naar de honkbalwinkel. Hier zijn we gelukkig geslaagd. Daarna de kledingwinkels nog even af en even kijken of we konden slagen voor een aantal verjaardagen.

    Toen we het hele rondje hadden gehad, besloten we naar de Walmart te gaan. Hier hebben we gezorgd dat we voor Christian de komende winter geen nieuwe truien hoeven aan te schaffen. Het was heel gezellig in de Walmart en voor we het wisten, moesten we ons nog haasten ook. Cor en Karin moesten voor 18.00 uur weer bij het Welcome Center te zijn om ervoor te zorgen dat het met hun volgende appartement goed ging.

    Gelukkig hadden we nog wel even tijd om langs de Whole Food te gaan om hele lekkere bananen te halen. Ze waren zo lekker dat Christian er twee had opgegeten voordat we bij het Welcome Center waren.

    Al snel konden we onze reis vervolgen en reden wij (weer) achter Cor en Karin aan naar Cain Island. Wij hadden deze appartementen alleen nog maar van buiten gezien en mochten even een kijkje komen nemen.

    Daarna nog even lekkere Amerikaanse kaneelthee gedronken en daarna moe en met een auto vol kleding weer terug naar het appartement. Waar al snel weer een eind kwam aan een lekkere en gezellige vakantiedag.

    Geschreven door admin @ 00:09

3 Reacties

WP_Cloudy
  • (O)maagnes zegt:

    Ja, leuke kindertruitjes kan je in Walmart kopen he,voor weinig geld!!!!!Ik kan ook wel hele tijd in Walmart rondsnuffellen. Hoe vond je Cane Island app.??? gr agnes

  • 'Frans en Lous zegt:

    Krijgen jullie alle kleding wel in de koffer of gaan er 3 lagen over elkaar ha ha ha.Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben geniet nog maar ff.

  • Marja zegt:

    Heerlijk om daar je winter garderobe aan te kunnen schaffen, zal zeker flink in de prijs schelen!

Plaats een bericht