Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 04jan

    Vandaag was de dag dat we nog even………. een aantal attracties in Epcot wilden doen. We waren keurig om 9.00 uur bij Epcot. Net voorbij de ingangspoortjes bleef Jeroen op Cor en Karin wachten, terwijl Christian en Xandra alvast bij Soarin fastpasses zouden halen. Xandra had bedacht dat we niet meer dan drie fastpasses nodig zouden hebben. Bij Soarin zouden we toch gebruik moeten maken van de parent swoptickets, dus kon Christian eerst met de mannen in Soarin via de fastpasses en daarna met de vrouwen via de parent swop.

    Ondanks dat we rond 9.10 uur bij Soarin waren, was de wachtrij al opgelopen tot 20 minuten en de fastpasses kwamen uit op een tijd van 10.25-11.25 uur. Na het halen van de kaartjes zijn we teruggelopen naar de ingang en daar kwam de rest van onze groep ons al tegemoet. We zijn gelijk maar in Spaceship Earth gegaan.

    Hierna zijn we doorgelopen naar Figment en hebben Cor en Karin kunnen kennismaken met het leuke paarse draakje. Doordat Christian pins moest traden, Anthonie graag zelf wilde lopen en verschillende sanitaire noodstoppen moesten worden gemaakt, was het na Figment inmiddels tijd om naar Soarin te gaan. Inderdaad gingen Jeroen, Cor en Christian als eerste en bleven Karin en Xandra met Anthonie wachten, daarna was het tijd om te ruilen. Dit was de laatste attractie op onze verlanglijstjes, dus besloten we om met de monorail naar Magic Kingdom te gaan.

    Anthonie had het erg naar zijn zin in de monorail en wilde net als zijn broer staan en zich vasthouden aan de palen. Helaas bleken zijn armpjes net te kort om beide palen vast te houden, maar verder ging het goed. Bij Magic Kingdom aangekomen, schrokken we toch wel van de mensenmassa die op dat moment probeerde binnen te komen. Na enig overleg werd besloten dat Jeroen nog even………. naar binnen zou gaan om in de winkel te kijken of ze van een bepaald Teigetje vest een maatje S hadden. Uiteraard kwam hij in het park de optocht tegen en hadden de winkels geen vesten kleiner dan M. Dus hij kwam weer terug met lege handen.

    Ondertussen had de rest zitten wachten. Het was vreselijk om in het zonnetje te zitten en de twee jongens in de gaten te houden. In het zonnetje was het best wel warm en we hoefden eigenlijk geen winterjas meer aan.

    Toen Jeroen terug was, zijn we naar de boot gelopen en teruggegaan naar het transportation center. Daarvandaan weer met de zwarte monorail terug naar Epcot om de auto’s op te halen. Inmiddels was besloten dat we nog even………. zouden gaan shoppen bij the Florida Mall. Daar aangekomen hebben we eerst even lekker gegeten, waarbij Anthonie bijna een hele pizzapunt naar binnen heeft gewerkt. Uiteraard was deze pizzapunt eigenlijk voor Jeroen bedoeld, maar het smaakte Anthonie er niet minder om.

    We hebben een behoorlijk aantal winkels bekeken en voor het eerst hebben we bij de M&M’s winkel heel veel geld uitgegeven aan m&m’tjes. Deze waren heel speciaal en daarom konden we niet zonder één zakje vertrekken of toch nog even………Christian een tweede zakje laten vullen. Inmiddels was Cor er achter gekomen dat wij nog geen kennis hadden gemaakt met de cinnamon rolls, dus hij vond dat we die toch moesten leren kennen.

    Inmiddels was het al wat later geworden en Cor en Karin moesten nog even………. naar hun eigen huis om een kist op te halen en wij wilden nog even………. naar Hollywood Studios om de Osborne Lights te zien. We spraken af dat we elkaar bij Hollywood Studios zouden ontmoeten. Wij zijn nog even gestopt bij de Walmart om wat snoepjes te halen.

    Tegen de tijd dat we bij Hollywood Studios aankwamen, was het bijna 19.30 uur, maar we hadden wel een parkeerplek bijna helemaal vooraan. We zijn snel doorgelopen naar achterin het park waar de lichtjes hangen.

    De lichtjes waren weer erg veel en op sommige stukken naar onze mening te druk, maar het was wel heel vrolijk en met de sneeuw erbij was, waren we toch wel blij dat we nog even………. gekomen waren. De temperatuur paste deze keer beter bij de sneeuw die viel dan op 1e kerstdag in Celebration.

    Inmiddels was gebleken dat Cor en Karin niet meer op tijd in het park konden zijn, dus we spraken bij hen af omdat we de cinnamon rolls nog moesten proeven. Anthonie heeft gesmuld van de rolls en zelfs Christian was blij dat hij toch maar een hapje had geproefd want ook hij bleek het erg lekker te vinden.

    Na een tijdje zijn we weer naar ons appartement gegaan en zijn alvast begonnen met een koffer inpakken. Tot onze verbazing hadden we nog meer kofferruimte over dan verwacht. Dus morgen nog even………. shoppen om wat ruimte in de koffers op te vullen. Ook nog even twee dagen blog bijgewerkt en toen kwam was ook deze dag weer voorbij.

    Een mooie dag waarbij we ook nog ontdekten dat Anthonie zijn vierde tand is doorgekomen.

    Geschreven door admin @ 01:11

Plaats een bericht