Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 20nov

    In eerdere Florida vakanties waren we meestal te vinden in 1 van de vele hotels die Florida rijk is, meestal “gewonnen” via Priceline waar we voor een “lage prijs” in een mooi resort hotel terecht konden. Het was voor Jeroen ongeveer hobby geworden om een zo mooi mogelijk hotel te krijgen voor een zo laag mogelijke prijs en met veel genoegen hebben we veel tijd door gebracht in het Hyatt Regency Grand Cypress en het Omni Championsgate resort welke toch wel onze favoriete hotels zijn geworden.

    Maar vanwege de 2 kids vonden we die hotel kamers wat minder geschikt aangezien de speelruimte erg beperkt is ondanks dat het toch ruime hotel kamers zijn. Dus voor afgelopen vakantie zijn we op zoek gegaan naar een andere verblijfplaats en hebben we na wat dubben gekozen voor het complex Terrace Ridge wat in een wat rustiger gedeelte ligt in Davenport en op een mooie rijafstand van de Disney parken.

    Aangezien we hier met veel plezier hebben doorgebracht hebben we voor de komende kerstvakantie ook weer besloten om te verblijven op Terrace Ridge. En na alle ondersteuning die we vorige vakantie hebben gekregen van USAfunvacations.nl hebben we uiteraard weer bij hun geboekt aangezien we nog niet eerder zo’n betrokkenheid hebben meegemaakt van een reisbureau.

    Dus na onze vlucht gaan we ons weer keurig melden bij het Welcome center om de papieren in te vullen en de codes op te halen waarmee we ons toegang kunnen verschaffen tot het complex en de condo voor de twee weken met kerst.

    Hier nog wat foto’s welke we vorige keer hebben gemaakt:

    Nu weer hopen dat het ons net zo goed bevalt deze keer. We hebben er in ieder geval al erg veel zin in.

    Geschreven door admin @ 20:46

6 Reacties

WP_Cloudy
  • Robert-Jan zegt:

    Ziet er inderdaad erg mooi uit, veel mooier dan veel van die ouderwetse indelingen, met bloemetjesbehang en banken, etc. Dit ziet er erg modern uit, mooie leren banken en zo. Wij gaan ook voor zoiets onze aankomende trip, alleen wij gaan voor een iets andere locatie.

    Hopelijk is het dus weer zo’n mooie als jullie laatste keer !

  • teleton zegt:

    Komt vast weer helemaal goed daar!

  • Fred zegt:

    Ben helemaal niet jaloers!
    Heel veel plezier in de states

  • teleton zegt:

    En voor morgen een hele goeie reis gewenst met de kleintjes!

    Groetjes van Lidy & Ton

  • Trails zegt:

    Hele goede reis en… amusez-vous!
    Over 5 weekjes en 6 daagjes mogen wij ook weer!
    Groetjes,
    Renée en Jacky

  • pa en ma Bant zegt:

    Veel plezier en geniet er van

Plaats een bericht