Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 22dec

    De laatste dagen voor de vakantie zijn toch altijd weer drukker dan je hoopt. Zo was Christian dinsdag jarig en hadden we zondag dus een huis vol visite en gisteren (woensdag) nog even een kinderfeestje. Maar inmiddels is het huis op orde, zijn de dingen op het werk allemaal geregeld, zijn de koffers ingepakt en is de hond uit logeren bij familie.

    Inmiddels zijn we ook gezwicht voor de smeekbedes van Christian. Hij wilde wel heel erg graag zijn eigen vakantieblog. Voor liefhebbers van kinderverhalen is deze blog te vinden onder:

    www.christiankerst2011.blogspot.com

    Morgen moeten we erg vroeg op om tijdig op Schiphol te zijn en hopen dat we de dagelijkse files kunnen vermijden. Op Schiphol hebben we nog even een afspraakje met een goede vriendin van ons die vrijdag op Schiphol werkt en verder zullen we ons wel vermaken met het kijken in alle winkeltjes.

    Vanmiddag nog even ingecheckt bij United Airlines en voor het eerst konden we de boardingtickets al thuis printen, alle voorgaande keren was het niet mogelijk om thuis in te checken. Alleen aan het eind bleek het toch weer niet helemaal goed gegaan te zijn want de tickets van Christian mochten niet geprint worden. Dus dat wordt morgen toch eerst proberen om via de kiosk in te checken en anders moeten we toch in de lange rij gaan staan voor de incheck balie. Maar goed, dat mag de vakantiepret niet meer drukken.

    Op naar onze favoriete vakantie bestemming Florida.

    Geschreven door admin @ 22:51

3 Reacties

WP_Cloudy
  • Tiana zegt:

    Een hele goede reis toegewenst en alvast een fijne kerstdagen in Florida!

  • 2theUSA zegt:

    Heerlijk dat het nu zover is om weer naar Florida te gaan. ik ben wel een beetje jaloers. Een heel goede reis gewenst, we kijken uit naar een update vanuit Florida.

  • Marja zegt:

    Wat een heerlijk idee kerst vieren in Florida, ik ben wel een tikkie jaloers hoor!
    Geniet er maar flink van.
    Groetjes Marja

Plaats een bericht