Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 24dec

    De jongens hadden de smaak te pakken van het vroege opstaan. Ook vandaag waren ze beide weer om 6.00 uur wakker en wij dus ook. Maar goed Xandra had hierdoor lekker de tijd om de blog opnieuw bij te werken, Christian en Jeroen zijn bezig geweest om de pins te sorteren en Christian moest ook nog kiezen welke hij vandaag zou willen ruilen en Anthonie die is erg ontdekkend bezig geweest.

    Rond half tien vertrokken we vandaag om eerst nog even langs het Homes Welcome Center te rijden om even te melden dat de toiletten niet schoon waren. Vlak voor het kruispunt waar wij moesten afslaan, was vanmorgen een aanrijding geweest dus de eerste file van deze vakantie was een feit. De auto’s die bij het ongeluk betrokken waren geweest, lagen behoorlijk in de kreukels en dat was een behoorlijk indrukwekkend gezicht.

    Bij het Welcome Center aangekomen, leek het erg druk dus we besloten om eerst maar even bij het Waffle House te gaan ontbijten. Na een lekker ontbijtje zijn we teruggereden naar het Welcome Center en hebben de situatie uitgelegd. De mevrouw achter de balie zou het doorgeven aan de manager en ze hoopte dat er vandaag nog wat aan gedaan kon worden aangezien er weinig medewerkers aanwezig waren vanwege het kerstweekend.

    Toen ging de reis verder naar Downtown Disney waar de “echte” kerstman vandaag voor het laatst zou zitten en waar je met hem op de foto kon gaan. Uiteraard hebben we ook weer een aantal winkels bekeken en hebben de jongens van hun eigen vakantiecentjes allebei een speciale Disney honkbal uitgekozen. We moesten toch wachten totdat de kerstman klaar was met het voeren van de rendieren en hij weer op zijn plek zou zitten. Tijdens het rondlopen in Downtown Disney ontdekte Anthonie dat de straat hier net zo hard is als in Nederland. Hij probeerde te rennen en viel voorover op zijn voorhoofd. Behalve een rode neus van het neus snuiten, heeft hij nu ook een hele mooie schaafplek op zijn voorhoofd zitten. Hij was behoorlijk geschrokken en wilde alleen nog maar gedragen worden. Niet lang hierna was de kerstman eindelijk klaar met het voeren van zijn rendieren en zijn we in de rij gaan staan om op de foto te kunnen gaan.

    Eerst liep Christian samen met Anthonie naar de kerstman toe, maar vlak voordat zij bij hem waren, begon Anthonie te huilen. Misschien deed de kerstman hem iets te veel aan Sinterklaas denken? Uiteindelijk ook nog even met zijn vieren met de kerstman op de foto.

    Daarna zijn we doorgereden naar de Walmart omdat we toch nog boodschappen nodig hadden. Na de uitgebreide rondwandeling door de supermarkt zijn we weer richting het appartement gegaan. Daar was het inmiddels tijd voor het avondeten en daarna is Anthonie gelijk lekker gaan slapen terwijl Christian nog even zijn verhaal over gisteren op zijn blog kon schrijven.

    Inmiddels zijn ook wij toch wel behoorlijk moe en houden het vandaag voor gezien. Rest ons alleen nog om iedereen een hele fijne kerst toe te wensen vanuit een zonnig en behoorlijk warm Florida.

    Voor de liefhebbers nog een paar leuke Disney kerst filmpjes:

    Geschreven door admin @ 20:10

5 Reacties

WP_Cloudy
  • Trails zegt:

    Gezellie zo bij Santa op schoot!!!

  • teleton zegt:

    Op de gebruikelijke snotneuzen en schaafwonden na, loopt alles op rolletjes. En zo hoort het ook, veel plezier en fijne kerstdagen!

  • 'Frans en Lous zegt:

    We zijn blij dat Anthonie heeft ontdekt heeft dat de straten overal net zo hard zijn. Hij zal wel een fraaie plek hebben op zijn voorhoofd. Wat betreft de temperatuur doen wij niet veel onder voor jullie het is hier zo’n 10 tot 11 gr. Ook wij hebben hier een warme kerst. Wij wensen jullie een fijne kerst en heel veel plezier.

  • Ina Snoeij zegt:

    Ik heb me nog even aangemeld als volger, hier in Nederland is het binnen blijf weer, dus genoeg tijd om diverse weblogs te lezen.
    Veel plezier daar in het zonnige zuiden en prettige feestdagen verder.

  • Omaagnes zegt:

    Wat willen we nog me???????een heerlijke kerst met prachtig weer, nu op naar de outlet voor extra schoenen voor de. Boy!!!!!

Plaats een bericht