Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 26dec

    Vandaag eerst maar eens lekker uitgerust en vooral ook Anthonie even de rust gegeven om te herstellen van zijn slechte dag gisteren en dat leek goed te gaan vandaag.

    Dus halverwege de middag hebben we besloten om maar eens naar de outlet malls te gaan, dat hebben we geweten. Wat een enorme drukte richting de malls het leek wel of alles gratis was daar. Lange rijen auto’s dromden van alle kanten samen om maar op die enkele weg richting de malls te gaan. Dit had tot gevolg dat mensen wel hele korte lontjes hadden. Er werd voorgedrongen met de auto, veel getoeterd en noem maar op en ritsen had nog niemand van gehoord.

    Uiteindelijk besloten wij maar om via de andere kant naar de Premium Mall langs de I4 te gaan wat resulteerde in een kleine omweg maar naar ons idee een eerdere aankomst bij de mall en het geluk was met ons toen Jeroen zag dat er een auto weg zou gaan rijden uit een parkeerplek. Dit leverde ons een pracht van een parkeerplek op zonder dat wij heel lang hadden moeten rondrijden.

    Zoals de lange file met auto’s al deed vermoeden, was het in het winkelgedeelte al net zo druk. Bij Hillfiger stond er in de winkel een rij van meer dan 50 mensen voor de kassa. Bij andere winkels stond er een rij voor de winkels en mocht er van de security pas weer iemand naar binnen als een ander de winkel had verlaten. Maar ja, je zal wat over moeten hebben voor de koopjes in deze periode. Gelukkig was ook nog niet alles verkocht want Xandra had haar zinnen gezet op een nieuwe winterjas en daar zijn we dus mooi voor geslaagd en inderdaad voor een hele mooie lage prijs. Verder zijn we nog geslaagd voor nieuwe schoenen voor de kinderen wat noodzakelijk was geworden doordat de schoenen van Christian nog steeds nat waren van de Celebration fontein.

    Na nog allerlei winkels bekeken te hebben besloten we maar eens aan te sluiten bij de rij auto’s die naar de andere premium outlet probeerden te komen, deze rij bleek nog erger te zijn dan eerder op de dag. Op het moment dat we bijna het laatste kruispunt over konden steken zagen we dat de politie het parkeer terrein zelfs had afgesloten en dat er overal langs de toegangswegen al auto’s in het gras geparkeerd stonden. Uiteindelijk hebben wij er toen maar voor gekozen om bij Festival Bay te parkeren en het laatste stukje te gaan lopen.

    Eenmaal bij de premium outlet aangekomen hebben we eerst maar even een pizza gegeten bij de Red Brick Pizza maar voordat de pizza werd opgediend besloot Anthonie dat hij toe was aan nieuwe kleren en spuugde hij zijn kleren en zijn buggy even flink onder. En aangezien we hier niet op gerekend hadden konden we kiezen uit terug naar de condo of ter plaatse nieuwe kleren te kopen, het werd dus dat laatste. We hadden tenslotte niet voor niets zo lang in de file gestaan.

    Nadat we de ergste puinhopen hadden opgeruimd en de pizza opgegeten was, zijn we dan ook eerst maar even naar de baby GAP gelopen om daar nieuwe kleren te kopen voor Anthonie. Nou wat we daar aantroffen was toch wel ongelofelijk, de kleren lagen gewoon als bergen neergekwakt op alle mogelijke plaatsen. Er lagen zelfs overal hele stapels kleren op de grond en met deze aanblik schaam je je toch best wel voor je medemens.

    Op de Baby afdeling was het iets minder rommelig en hebben we mooie kleren kunnen kopen voor Anthonie zodat deze er ook weer netjes en een stuk minder zuur ruikend verder met ons mee kon. Bij Under Armour slaagden Christian en Xandra nog voor wat nieuwe kleren en nadat we alles gezien hadden besloten we onze auto weer op te gaan zoeken en terug te gaan naar Terrace Ridge waar we al snel op 1 oor lagen.

    Geschreven door admin @ 09:00

8 Reacties

WP_Cloudy
  • Trails zegt:

    Het lijkt me schitterend om Disney en omgeving in de kerstversierselen te zien maar wat drukte betreft zijn we toch erg blij dat we pas over 5 weken gaan.
    Fijn dat jullie toch geslaagd zijn!

  • Twinmom1995 zegt:

    Weer even helemaal bij gelezen. Helaas krijgen we van jullie blog geen updates in de leeslijst dus dan vergeet ik wel eens om naar jullie blog te gaan. Van het blog van Christian krijg ik wel berichten.
    Volgens mij hebben jullie wel erg leuke dagen.
    Hopelijk blijft de kerstsfeer nog even hangen, in ieder geval heel veel plezier.

  • hannie zegt:

    Whah, ik ben blij dat wij daar niet waren met die drukte, verschrikkelijk zeg.
    En dan ook nog een spugend kindje, was vast niet lollig.
    Ik denk dat wij die grote outlets maar volgende week gaan doen.

  • sonja zegt:

    Wat zijn jullie aktief, leuke dagen. Wat een drukte he, wij waren gisteren ook bij de Premium outlet, chaos. Nog veel plezier.

  • sonja zegt:

    Kan me niet aanmelden via Google, mogelijk toch ergens een storing.

  • Saskia zegt:

    Niet meer normaal zeg die drukte, ennuh ben het helemaal met je eens over de troep bij baby GAP. Dat komt toch niet bij je op om alles op de grond te gooien…..
    Die fijne verrassing van Anthonie herkennen wij maar al te goed van Alec, we hebben maar al te vaak met een stinkende plastic zak rondgelopen hahahaha.
    Have Fun!!
    Saskia

  • Edwin zegt:

    He bandjes,

    Wauw zeg wat een drukte en wat een aso’s zeg die yankees!!!
    Hopelijk gaat het al wat beter met Anthonie doe hem maar de groeten van “DIE”(met het daarbij behoorende gebaar van de wijsvinger).

    Groetjes en ga er nog maar eens flink van genieten.

    Alvast een fijne jaarwisseling

    Groetjes

    Edwin, Patricia en uitraard de kids

  • Maggie Mac zegt:

    zooo zeg daar zijn de vlaggetjes weken bij C&A heilig bij hihi 😉

Plaats een bericht