Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 27dec

    Dinsdagochtend weer vroeg opgestaan omdat we plannen hadden om naar Seaworld te gaan. Voordat we weggingen nog even via Skype contact gehad met een deel van het thuisfront.

    Even na 10.00 uur kwamen we bij Seaworld aan. Het was nog er lekker rustig, totdat we bij de ingangspoortjes aankwamen. Jeroen kon met Anthonie nog door het poortje, maar Xandra en Christian konden niet naar binnen. Van de toegangspoortjes werkten er nog maar drie en uiteraard waren het niet de poortjes waar Christian en Xandra bij stonden. Na een tijdje zijn we maar opgeschoven naar het poortje naast ons, want dat werkte nog wel. Eindelijk waren we weer verenigd.

    Omdat het nog zo lekker rustig was in het park, kon Anthonie lekker zelf lopen, maar toen hij in winkel in dook en ongeveer elke knuffel pakte die hij maar kon pakken, hebben we hem onder luid protest toch maar in de wagen gezet. Bij een winkeltje konden we als jaarpashouders een leuk item ophalen, gratis we hoefden alleen onze jaarpassen te laten zien.

    Bij het speelgedeelte voor kinderen, mochten de jongens proberen om een knuffel te winnen. Helaas was Anthonie inmiddels in slaap gevallen, dus heeft Xandra voor hem een pinguin gewonnen. Christian deed het helemaal zelf en won ook een leuke pinguin. Daarna door naar de Polar Express. Hier was een andere film te zien dan de vorige keer.

    Na de film moesten we weer gaan lopen, de Beluga Wales lieten zich deze keer niet zien, maar we kwamen wel de Kerstman tegen met zijn slee en een enorme zak met cadeautjes. We zijn met ons vieren en de elf die bij hem was op de foto gegaan.

    Daarna weer verder gelopen en toen we voorbij de ijsbeer kwamen, leek het alsof deze nog op dezelfde plek lag als vorige keer. Hij zag er in ieder geval net zo lui bij. Toen we weer buiten stonden wilde Jeroen toch nog even met de bewegende Polar Express, na lang nadenken ging Christian toch maar met hem mee.

     

    Hierna doorgelopen naar Journey to Atlantis onderweg bij het Shamu Stadium nog een hotdog gehaald voor Christian en Jeroen. Bij Atlantis hebben Xandra en Anthonie weer gewacht. Gelukkig zaten we onder een goede boom want er vielen een paar spatjes regen.

    Christian en Jeroen zaten bij Atlantis voorin de boot en Christian had het heel erg eng gevonden. Deze attractie was erger dan Splash Mountain in Magic Kingdom en hij gaat er nooit meer in. Hierna nog even wat drinken gehaald, wat met de refillbeker en de 10% korting die we als jaarpashouder krijgen bijna niets kost.

    Inmiddels begon het echt te regenen en besloten we om het voor gezien te houden. We gingen terug naar het appartement om droge kleren aan te trekken. We hebben de rest van de middag rustig in het appartement doorgebracht. Toen we tegen het eind van de middag  weg wilden gaan om te zorgen dat we wat konden eten, werden we via Skype opgeroepen en hebben we nog “even” gezellig gebabbeld met Magda. Na afloop

    Daarna zijn Jeroen en Christian eten gaan halen, toen ze terugkwamen, bleek dat Cor en Karin langs zouden komen met wat lekkers. Dit werd een gezellige avond totdat Christian het nodig vond om zijn lunch en avondeten over de grond te gooien. Het was weer een gedenkwaardige afsluiting van de dag.

    Geschreven door admin @ 16:10

3 Reacties

WP_Cloudy
  • Robert-Jan zegt:

    Heerlijk zo’n dagje Seaworld ! Wij twijfelen ook om lekker een jaarkaart te kopen … Genietze !

  • (O)maagnes zegt:

    Haha die CHristian blijft voor de vrolijke noot zorgen,zowel bij atlantis als de afsluiting van de dag….Op naar morgen!!!!! nieuwe kansen.

  • (O)maagnes zegt:

    wat een huishoudelijke klus zeg op je vakantie tapijt reinigen….maar het zal best gelukt zijn, we lezen dat morgen wel weer. Ik hoop dat iedereen nu gezond en wel de vakantie doorbrengt, want zo is het wel genoeg geweest. Veel plezier weer.

Plaats een bericht