Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 28dec

    De woensdag begon wat later dan de overige dagen. De jongens sliepen tot een uur of 8 door. Christian bleek bij het wakker worden alweer aardig opgeknapt. Het was vandaag Jeroen die ’s nachts had lopen spoken en helemaal niet lekker was. In de loop van de ochtend is Xandra in de auto gestapt om naar de drugstore op de hoek te gaan om iets tegen de hoofdpijn te halen. Zowel de auto als Xandra kwamen weer heelhuids terug bij het appartement.

    In de middag leek het was beter te gaan met Jeroen en we besloten naar The Loop te gaan. Een winkelcentrum waar we nog niet eerder waren geweest. Ook hier zitten hele leuke winkels. Nadat we hier een tijdje hadden doorgebracht, besloten we richting Haines City te rijden. We wisten dat hier een Dollar Tree zat en we hadden nog vlekkenspray nodig om de vlekken van dinsdagavond uit het tapijt te verwijderen.

    Nadat we ook hier goed waren geslaagd zijn we weer richting appartement gereden. Eerst nog even tanken en wat lucht in de banden erbij want het systeem gaf aan dat de linker voorband wat zacht was. Op het moment dat Jeroen lucht in de band pompte, gebeurde er helemaal niets. De cijfertjes van de meter veranderden niet, terwijl Jeroen de band wel erg hard vond worden. Al snel ontdekten we wat er aan de hand was. Tot onze stomme verbazing bleek volgens het de boordcomputer dat de front tires achter zaten en de rear tires zaten voor. We hebben toch weer een hele bijzondere auto.

    Toen alle vier de banden eindelijk ongeveer even veel lucht bevatten, zijn we nog wat eten gaan halen en daarna naar het appartement terug. Na het eten is Xandra aan de slag gegaan om het tapijt te reinigen en nu maar hopen dat de vlekken verwijdert zijn.

    Geschreven door admin @ 21:04

2 Reacties

WP_Cloudy
  • teleton zegt:

    Zo, weer eens even bijgelezen over alle avonturen en ontmoetingen met plaatsgenoten, polarberen en Debbie & company. Op een beetje spuug en wat snot na, loopt alles op rolletjes en zo hoort het ook! Have fun en hou de buggy uit de buurt van andermans bruine benen!

    Fijne jaarwisseling en een tintelend 2012 gewenst.

  • Jess zegt:

    Nou weer alles gelezen. Wat er in het begin bij in is geschoten. Ook Christian zijn blog gelezen leuk hoor.

    En nog even een reminder willen jullie nog voor mij kijken naar de mallen.

    veel plezier nog.

    En o ja het was een beetje vroeg vanmorgen hoor haha.

Plaats een bericht