Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 29dec

    Vandaag leek iedereen zich redelijk goed te voelen bij het opstaan en we besloten wat vroeger op pad te gaan dan gisteren. Op het moment dat we wilden gaan ontbijten, werden we via Skype opgeroepen door het thuisfront.

    Na het gesprek en het ontbijt zijn we op pad gegaan naar Hollywood Studios. Het weer was niet erg super, het was wat fris en de zon had er ook nog niet echt zin in. Wij hadden dus niet verwacht dat het erg druk zou zijn bij de Studio’s. Dat viel dus even goed tegen. De rij voor het trammetje naar de ingang was ongeveer drie trammetjes wachten. Dus wij besloten te gaan lopen. Inmiddels was de zon gaan schijnen en was het een lekkere wandeling.

    Eenmaal binnen gingen we al snel richting Star Tours. Dit was op verzoek van Christian die heel graag eerst met pappa en daarna met mamma in deze attractie wilde. Bij Star Tours aangekomen, bleek de wachttijd slechts 20 minuten dus Christian is met Jeroen in de rij gaan staan. Xandra is met Anthonie bij de uitgang van de winkel gaan staan en hier heeft Anthonie zichzelf en de wachtende mensen uitstekend vermaakt.

    Album weergeven

    Toen Jeroen en Christian weer buiten stonden, bleek dat de rij van de fastpasses ook behoorlijk lang was, dus we besloten later op de dag nog even terug te komen en eerst naar de auto stuntshow te gaan. Hier vonden we nog plekken op een rij lekker vooraan. Anthonie heeft deze keer meer van de show gezien dan vorige keer. Christian heeft zitten genieten van de show vooral de vervanging van Herbie kon hij wel waarderen.

    Na afloop van de show zijn we even wat gaan drinken en daarna nog maar even gekeken bij Star Tours, want misschien was het nu wat rustiger. De wachttijd was inmiddels opgelopen naar 60 minuten maar de fastpass return liep goed door. Dus Christian had mazzel en hij kon nog een keertje in de attractie.

    Toen we weer buiten stonden besloten we richting uitgang te gaan en bij het Waffle House wat te eten. Christian vroeg of we na het eten weer konden gaan minigolfen en dan wel het liefst bij Fantasia. Hij heeft blijkbaar een nieuwe hobby gevonden. We kozen echter voor Winter Summerland omdat we deze minigolfbaan nog niet hadden gezien. Helaas wisten wij niet waar deze baan zich bevond, dus hebben we even contact opgenomen met Cor om de weg te vragen.

    Bij de golfbaan aangekomen konden we kiezen of we winterland of summerland wilden gaan doen. We kozen voor winterland en kregen te horen dat we nog wel 20 minuten moesten wachten. Christian hield de tijd in de gaten en hij zorgde ook dat we de golfclubs kregen. Het golfen kon beginnen.

    Het was een leuke baan met een aantal hele leuke verrassingen. Na afloop was het wel weer tijd om richting het appartement te gaan. Hopelijk verloopt deze avond verder zonder “bijzondere” gebeurtenissen.

    Geschreven door admin @ 08:08

8 Reacties

WP_Cloudy
  • hannie zegt:

    Het is s’middags met 19 graden goed uit te houden in het zonnetje vinden wij.
    Wat gaan jullie op oudjaarsavond doen?
    Wij gaan naar de dinnershow in het Polonesian Resort.
    Have fun!

  • Robert-Jan zegt:

    Even een wat mindere dag, maar inmiddels weer lekker dagje in Disney achter de kiezen. Altijd leuk daar ! Have fun !

  • Saskia zegt:

    Wat een enorm leuke minigolfbaan zeg…deze willen wij ook de volgende vakantie gaan proberen. Voor jullie nu helemaal goed met dit thema.
    Heel veel plezier, ennuh…..19 graden daar teken ik voor, het weer hier is echt afschuwelijk slecht.
    Have Fun!!
    Saskia

  • Heleen zegt:

    Hey,

    Ben helemaal bijgelezen. Razend druk op het werk nu dus dat was aanpoten.
    Leuke vakantie hoor tot nu toe en kanp dat je met de kerst gaat. Mij te druk.
    Geniet er van en alvast een fijne jaarwisseling.

  • (O)maagnes zegt:

    Een mindere dag met het weer ….. ach…. als verder alles prima verlopen is , kan het toch een dag met mooi randje zijn geworden.

  • Marja zegt:

    Ziet er erg leuk uit zeg, die mini golfbaan, goede keuze van Christian!

  • 'Frans en Lous zegt:

    Wat een leuke minigolfbaan !!!!!. En weer een leuke dag zo te lezen.
    Goede jaarwisseling en geniet nog lekker van het weer. Hier is het prut…….. Veel plezier.

  • dannielle, mike & britt zegt:

    verbazingwekkend dat de Cars show, exact hetzelfde is als in Parijs.
    Ik heb gewoon dezelfde foto’s :-))))

    groetjes van ons

Plaats een bericht