Tijd Florida




Bezoekersteller

counter for wordpress
  • 30dec

    Donderdagochtend gingen we weer vroeg de deur uit. De planning was om met de resort monorail langs de hotels te gaan, te zorgen dat we op tijd voor de 12.30 uur parade in Magic waren en dan snel door naar Animal Kingdom om daar de parade te bekijken die om 15.45 uur zou starten.

    Op de parkeerplaats van het transportation center aangekomen, zagen we dat het file was voor een parkeerplek op “helden”. Gelukkig had Jeroen ook gezien dat de afzetting van de “schurken” werd weggehaald, dus we hebben maar even een rondje gereden en konden toen bij de schurken heel mooi vooraan staan.

    Eerste stop van de monorail was het Polysesian. Hier kon Anthonie heerlijk rondstappen en ongegeneerd mensen aangapen en Christian kon al flink traden. Daarna via het strand naar het Grand Floridian gelopen, waar we langs het trouwpaviljoen kwamen. Er was geen trouwerij aan de gang dus we konden even binnen alles rustig bekijken. Buiten was een mooie plek om foto’s te maken en gelukkig hadden wij onze eigen privé fotograaf meegenomen. Christian wilde wel heel graag foto’s maken van pappa en mamma. Als een echte fotograaf ging hij aan het werk.

    Toen was het tijd om het peperkoekhuis te gaan bekijken en daarna zijn we doorgelopen naar de boot om naar Magic Kingdom te gaan. Hier zijn we eerst op de foto gegaan met Duffy. Daarna waren we mooi op tijd om een mooi plekje te zoeken voor de parade. We wilden een beetje aan het begin van de parade gaan staan zodat we snel weer het park uit zouden kunnen. Inmiddels hadden we een afspraak om 13.30 uur in het Animal Kingdom. Gelukkig vonden we een hele mooie plek in de schaduw en de parade kon beginnen.

    Anthonie vond de parade wel interessant, maar wanneer de figuren te dicht in de buurt kwamen, kroop hij bijna bij mamma in haar nek. Na afloop zijn we via de winkels naar het begin van het park gelopen. Helaas moesten we daar toch even wachten voordat we toestemming kregen de parade te kruisen. Daarna snel door naar de monorail en bij het verlaten van het park was Anthonie nog wakker, maar halverwege de weg naar de monorail was hij in slaap gevallen.

    De monorail kwam het station al binnenrijden toen wij op het perron stapten, dus gelukkig konden we snel vertrekken. Bij het transportation center duurde het “even” voordat we konden uitstappen. De monorail was te ver naar voren gereden en voordat er eindelijk toestemming was om een stukje achteruit te mogen rijden……..

    Uiteindelijk konden we dan eindelijk naar Animal Kingdom rijden met een inmiddels alweer wakkere Anthonie. In het dierenrijk zijn we snel naar de afgesproken plek gelopen waar Cor en Karin al op ons wachtten.

    Op verzoek van Christian zijn we vervolgens naar Dinoland gelopen waar de vliegende dino’s als eerste op het lijstje stonden. Daarna had Christian “it’s tough to be a bug” op zijn verlanglijstje staan. Dus zijn we daarheen gegaan. Na deze attractie was het tijd om een hapje te eten en tijdens het eten hebben we op een heerlijk plekje gezeten met een prachtig uitzicht op de Everest. Na het eten besloten we het park te verlaten. Iemand van het gezelschap had erg veel zin in minigolf. Deze keer dan wel graag de versie Summerland omdat Cor en Karin met ons meegingen en Winterland hadden we toch al gedaan.

    Net voorbij de uitgangspoortjes vroeg Xandra zich opeens af waar we de kalenders voor jaarpashouders konden halen. Navraag bij guest relations leerde ons dat we weer het park in moesten om naar de winkel Outfitters te gaan waar de mooie kalenders al op ons lagen te wachten. Toen moesten we weer helemaal terug naar de uitgang en op naar de golfbaan.

    Ook Summerland was een erg leuke baan om te golfen en het was weer erg gezellig. Vooral de laatste hole was erg leuk. Deze zou in 1x gehaald moeten kunnen worden. Je moet de bal in een computer slaan. De enige hindernis is een muis aan de zijkant van de baan. Christian wist die muis 2x te raken, Xandra wist de bal buiten de baan te krijgen en Karin presteerde het om de bal precies voor de ingang van de computer stil te laten liggen.

    Na het golfen was het inmiddels alweer tijd geworden om de innerlijke mens weer te verzorgen en er werd besloten bij Denny’s te gaan eten. Wij waren hier nog niet eerder geweest, dus we lieten ons verrassen. Na het eten was deze dag toch echt voorbij.

    Geschreven door admin @ 23:09

1 Reactie

WP_Cloudy
  • Marja zegt:

    Wat een leuke en mooie foto’s van vandaag zeg!, en schuilt een waardige fotograaf voor bruiloften en partijen in Christian!

Plaats een bericht